T-Mobile verhoogt opnieuw de maximale snelheid van het 4G-netwerk

T-Mobile verhoogt opnieuw de snelheden voor het 4G-netwerk en biedt daarmee voor het vierde kwartaal op rij de hoogste snelheden in Nederland. Bovendien verhoogt de provider de snelheden voor bijna alle abonnementsvormen, zodat ook bestaande klanten daar direct van kunnen profiteren.

Hoogste up- en downloadsnelheden
Onderzoek van DIKW Consulting op basis van OOKLA speedtests wijst uit dat T-Mobile er voor het vierde kwartaal op rij in slaagt om de hoogste snelheden voor up- en downloaden aan te bieden. De hoge snelheid voor klanten met een 4G-abonnement valt vooral te denken aan de hoge capaciteit, deze is groter dan de netwerken van de andere twee groter providers bij elkaar. Bovendien beschikt T-Mobile sinds oktober van dit jaar over een landelijk dekkend netwerk en heeft er een flinke modernisatie plaatsgevonden.

T-Mobile verhoogt de snelheden voor 4G maximaal naar 120 Mbps om te downloaden en 50 Mbps om te uploaden. De gemiddelde downloadsnelheid zal in de praktijk liggen op 37,5 Mbps, waarmee T-Mobile de andere providers ver achter zich laat. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen hier kosteloos gebruik van gaan maken.

Ook 4G voor thuis
Daarnaast introduceert T-Mobile 4G voor Thuis, zowel voor de buitengebieden als voor de rest van Nederland. 4G doet inmiddels niet meer onder voor een ADSL-verbinding, waardoor we daar ook voor ons vaste internet steeds beter gebruik van kunnen maken. Voorlopig gaat het om een proef van T-Mobile, waar een ieder binnen het 4G-gebied van de provider zich kosteloos voor kan aanmelden. Na 3 maanden beslist T-Mobile of het de dienst blijvend wil gaan aanbieden.

Plaats een reactie